• Amused
  • Angry
  • Bored
  • Busy
  • Cheeky
  • Cold
  • Confused
  • Cool
  • Devilish
  • Fine
  • Hacker
  • Happy
  • In Love
  • Innocent
  • Lonely
  • Nerdy
  • Pensive
  • Roflol
  • Sad
  • Starving
  • Stressed
  • Yeehaw
  • Likes Likes:  0
    Thanks Thanks:  0
    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 14 of 14

    Thread: Is my gpu busted?

    1. #11
      PG Superstar

      I am:
      Fine
       
      MainMy Activity InfoMy PG Info
      Posts
      214
      Daily Activity
      0%
      Lv. Percent
      4.4%
      Try using gpu on full load on a friend's system. If same problem occurs then it surely is a gpu issue.
      This should be the first step, to identify which component is the culprit.

      Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
      Jazakallah!

    2. #12
      PG Juggernaut

      I am:
      Confused
       
      MainMy Activity InfoMy PG Info
      Posts
      552
      Daily Activity
      0%
      Lv. Percent
      53.9%
      Okay so after alot of research and random answers from every other individual, it must be your psu,cpu,gpu etc.. nothing was really helping.
      I already replaced my psu, cpu temps were normal, gpu temps were normal.

      So right before almost giving up and throwing my gpu away, I gave it a last try of cleaning it really good, I pulled the card out, separated its heatsink washed it good with the water, let it dry for sometime then I cleaned the fans which were filled with dust, then I reapplied the thermalpaste, and after assembling it back I gave it a try again, and IT WORKED! I also made sure that I made the card sit perfectly and push pcie connectors a little too hard to make sure they be in the place, but I think cleaning did the job and its working all good since then.

    3. #13
      PG Superstar

      I am:
      Fine
       
      MainMy Activity InfoMy PG Info
      Posts
      214
      Daily Activity
      0%
      Lv. Percent
      4.4%
      So it was a GPU issue - overheating....

      Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
      Jazakallah!

    4. #14
      PG Juggernaut

      I am:
      Confused
       
      MainMy Activity InfoMy PG Info
      Posts
      552
      Daily Activity
      0%
      Lv. Percent
      53.9%
      Quote Originally Posted by serialklr View Post
      So it was a GPU issue - overheating....

      Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
      71c isnt overheating

      Sent from my SO-04H using Tapatalk

     

     

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    All times are GMT +5. The time now is 07:41 AM.


    Back to Top Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
    Shoutbox provided by vBShout (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
    Copyright 2018 PakGamers. All rights reserved.